Princess Hair


A hajhullás problémája nemtől függetlenül szinte minden embert érint. A mai környezeti tényezők, a munkahelyi stressz és a nem megfelelő táplálkozás mind a fejbőr állapotának romlásához vezethet. Az igénybe vett bőr a haj fokozatos elvékonyodását, erejének és tartásának elvesztését, valamint töredezést eredményezhet – végül pedig kihullik.

A készítményen elvégzett klinikai vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy a Princess Hair képes felvenni a harcot a kopaszodás és a hajhullás problémájával. A termékben található természetes összetevők tökéletesen kezelik az igénybe vett, gyenge, sérült hajat.

A Princess Hair egyszerű és kellemes használatának köszönhetően, a hajápolás ma már mindenki számára könnyű és megfizethető folyamat.

  • A maszkot hajmosás után, nedves hajra alkalmazzuk.
  • A terméket egészen a hajvégekig vigyük fel és oszlassuk el, körülbelül 5-7 percig hagyjuk fenn, majd öblítsük le vízzel.
  • A haj kinézete már az első használat után sokkal fényesebb és tápláltabb lesz.

A haj növekedését serkentő Princess Hair maszk rendszeres használata mellett hajunk erőssé és egészségessé válik!

Princess Hair összetétel, összetevők

A Princess Hair maszkban található természetes multivitamin formula serkenti a hajnövekedést és elengedhetetlen tápanyagokkal látja el a hajszálakat.

BOJTORJÁN OLAJ
Meggátolja a haj töredezését
Helyreállítja a haj felépítését
ARGÁN OLAJ
Hidratálja és táplálja a haj gyökereit
Ápolja a fejbőrt
E-VITAMIN
Leszámol a hajhullással
Táplálja a hajhagymákat
A-VITAMIN
Megerősíti a hajgyökereket
Erőt és természetes csillogást kölcsönöz a hajnak
KÓKUSZOLAJ
Fokozza a mikrokeringést
Rugalmassá varázsolja a hajat
ORVOSI KÁLMOS KIVONAT
Antibakteriális hatással bír
Megszünteti a korpásodást
FAHÉJOLAJ
Helyreállítja a hajhagymák állapotát
Fokozza a hajnövekedést
KAMILLA KIVONAT
Bőrnyugtató hatású
Nem okoz allergiás reakciót

Bővebben

Princess Hair vélemények fórum, próbálta valaki

ZSUZSA, 31

Régóta volt problémám a száraz fejbőrrel és a hajhullással. Sok megközelítést próbáltam ennek a megoldására, de egyik sem volt hatékony. Egy orvos tanácsolta nekem a készítményt. Mivel ez működött nekem, ezért búcsút intettem a problémának. A probléma könnyedén megoldódott és a hajam újra nagyszerűen néz ki.


MÁRK, 45

Egy borbély ismerősöm ajánlotta nekem a terméket. Az összetevők természetesek, az illat kellemes, de ami a legfontosabb, hogy a hajam tényleg dúsabb lett, intenzív színű és erős. Újra 30 éves vagyok. A lányok megbámulnak. Elégedett vagyok!


ERIKA, 38

Több éve szenvedtem hajhullástól, már attól féltem, hogy teljesen kopasz leszek. A barátnőmtől kaptam egy tubust, amitől csodák csodájára magam sem akartam elhinni, de egy hét használat után észrevettem a hatást, egy hónap után pedig a hajam növekedett 5cm-t!!! Engem lenyűgözött a termékük, csak ajánlani tudom mindenkinek aki efféle problémával küzd.


Bővebben

Hajnövesztő maszk Princess Hair hol lehet vásárolni, gyógyszertár, üzlet, ára

A terméket csak a hivatalos honlapján vásárolhatja meg.

Bővebben


Titán Gél
Titán Gél
Titan Gel – A hálószobai problémák nem azok, amit bárki közülünk szívesen beismer. Eljön mégis egy olyan pillanat, amelyben saját kedvünkért – és partnerünkéért – kell valamit ezekkel tennünk. Ellenőriztük, hogy a Titán Gél ezeket megoldja.
Titan Gel XXL
Titan Gel XXL
Sokan próbálták már a Titan Gel-t (A Titan Gel a világ vezető pénisznövelő terméke), kétségkívül nagyon meggyőző termék, persze ha az eredetit vásároljuk.